Om oss

Vi är experter på schaktning

På Östuna Schakt & Transport har vi många års erfarenhet inom mark- och anläggningsarbete och kan leverera ett resultat av högsta kvalité i enlighet med dina kriterier. Tack vare vår långa erfarenhet och kompetens inom yrket kan vi ta oss an uppdrag i varierande storlekar. Vi som arbetar på Östuna Schakt & Transport är noggranna och strukturerar vårt arbete på ett välorganiserat och tidseffektivt sätt.

Vi är stolta över att erbjuda vår kompetens till både stora byggföretag för att bistå dessa med schaktning, men vi kan även hjälpa privatpersoner med diverse grävarbeten inför exempelvis en dränering eller terrassering.

Markentreprenad med tillgång till maskiner i olika storlekar för alla sorters uppdrag

Östuna Schakt & Transport är en komplett maskinentreprenad där vi har tillgång till en omfattande maskinpark för att snabbt kunna förse dig med rätt maskiner och rätt kompetens för ditt uppdrag. Alla våra medarbetare har erfarenhet och är kvalificerade för att köra tunga fordon som bland annat grävmaskiner, en dumper eller en grävlastare.

Vi har dig som kund i fokus

Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information om Östuna Schakt & Transport eller våra tjänster inom markarbete i Uppsala. Vi arbetar kundfokuserat och värdesätter en tydlig och rak kommunikation med dig som kund.