anlaggningsmaskin-ostuna-schakt-transport-knivsta-uppsala

Stenläggning

Vi som arbetar med markarbete i Uppsala är duktiga på att utföra stenläggning på varierande underlag. Sedan vårt företag startades har vi anlitats för dylika arbetsuppdrag både av privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar som vill förändra utseendet på en uppfart eller gångbana.

Fördelarna med att lägga marksten är många, bland annat blir området vänligare att gå på och kommer även vara mer slitstarkt mot tyngden från såväl fordon som människor. Vi arbetar både med större och mindre stenar i vårt arbete med stensättning.

Noggranna stensättare i Uppsala

För att resultatet skall bli bra när man gör en stensättning är det viktigt att göra ett noggrant underarbete. För oss innebär det både att vi fyller ut området och plattar till det så att stenarna kommer ligga plant utan uppstickande kanter. Vi kan lägga marksten i Uppsala antingen i symmetriska eller osymmetriska mönster, något som gör det möjligt för er att sätta er personliga prägel på det område som skall läggas. Ni väljer naturligtvis själva vilket utseende ni vill ha på stenarna och därefter tar vi hand om resten.

En stenläggning i Uppsala utförd av oss

Om ni väljer att anlita oss för att göra en stensättning vågar vi garantera ett resultat som både blir snyggt och hållbart.

  • Vi tar ansvar för alla led i arbetet, från planering till förberedelser och utförande
  • Vi skaffar det material ni vill lägga på området
  • Efter ett avslutat arbete inspekterar vi det tillsammans med er som kunder

Vi erbjuder hjälp av stensättare till ett bra pris

Vi skickar gärna en offert för stenläggning i Uppsala om ni önskar. För att vi skall kunna ge ett korrekt pris för stenläggning är det viktigt att vi får veta lite mer om arbetets omfattning samt om ni har några speciella önskemål angående material och mönsterläggning. När ni har tagit emot en offert får ni överväga den i lugn och ro innan ni tar ett beslut om huruvida ni vill anlita oss.

Ifall ni väljer att gå vidare med vårt erbjudande inleder vi arbetet på en tidpunkt som är lämplig för er.